I en tid där gränserna mellan vår fysiska och digitala värld suddas ut, ställer vi oss frågan: Hur påverkar detta våra liv? Varje dag använder vi teknologier som inte bara förändrar hur vi arbetar, lär oss och kommunicerar, utan också hur vi känner och upplever världen omkring oss. Genom att sätta användaren i centrum, strävar vi efter att förstå den verkliga betydelsen av XR-teknologier – från ökad tillgång och analys av data till lärande och interaktion med vår omgivning.

Välkommen till Visual Sweden Day 2024 den 22 november i Wisdome Stockholm på Tekniska Museet i Stockholm, där vi kommer att utforska hur dessa innovationer kan möjliggöra en mer inkluderande, engagerande och mänsklig framtid.

Att samarbeta med och hålla Visual Sweden Day i Wisdome Stockholm på Tekniska museet var ett självklart val. Med sitt uppdrag att främja 21:a århundradets färdigheter som kreativitet och innovation, kritiskt tänkande och problemlösning samt livslångt lärande, är det en naturlig mötesplats för akademi, offentlig sektor, företag och utbildning. Välkommen att diskutera samhällets och människans perspektiv i en förstärkt verklighet på en av Sveriges mest immersiva platser!

För de som vill haka på från Östergötland till Stockholm ordnar vi förstås med gemensam transport från Linköping och Norrköping. Begränsat med platser gäller så se till att anmäla dig så snart som möjligt!

Vi bjuder på frukost och lunch i samband med denna dag. Hoppas vi ses!

Mer information om agenda släpps inom kort!

Tid

08:30–13:00

Plats

Wisdome Stockholm, Tekniska museet, Stockholm

Arrangör

Visual Sweden